-

Pantun Basa Jawa

"Tuku kloso menyang ponorogo "
"Digelar ombo ning ngisor gapuro"
"Arep poso kari pirang dino"
"Yen kulo gadah salah nyuwun pangapuro"
"Satrio pringgodani arane gatot koco"
"Nduwe bapak jenenge werkudoro"
"Yen pesen iki wis diwoco"
"Nyuwun tulung sebar no".
"Mugi Gusti Allah paring pangapuro"

Terkait

Posting Komentar

<i>tekt miring</i> | <b>TEKS TEBAL</b>

[img]link Image Anda[/img]

[youtube]link video youtube[/youtube]



 

Properti Syariah



Pasang Depot Air Minum Isi Ulang


.
Besi Beton + Wiremesh Murah


© 2011 - 2021 | Buku PR, TUGAS, dan Catatan Sekolah | www.suwur.com | pagar | omaSae | AirSumber | Facebook | Twitter |