-

KATE-KATE DIPANAH – SEPURUAN

KATE-KATE DIPANAH
Kate-kate dipanah, dipanah ngisor gelagah
Ana manuk ondhe-ondhe
Mbok sri bombok mbok sri kate
Mbok sri bombok mbok sri kate
Mbok sri bombok…..Mbok sri kate
SEPURUAN
Sapa nunggang sepur lunga nyang Kediri
Wong iku sepur dhur bayare setali
Sapa trima nggonceng konangan kondhektur
Yen didhenda kenceng napa boten kojur
Dikutib : NGELURI BASA JAWA

Terkait

Posting Komentar

<i>tekt miring</i> | <b>TEKS TEBAL</b>

[img]link Image Anda[/img]

[youtube]link video youtube[/youtube]



 

Properti Syariah



Pasang Depot Air Minum Isi Ulang


.
Besi Beton + Wiremesh Murah


© 2011 - 2021 | Buku PR, TUGAS, dan Catatan Sekolah | www.suwur.com | pagar | omaSae | AirSumber | Facebook | Twitter |